#banana

Aku tuh ga tau lagi mesti gimana jelasin rasa enaknya banana chips dari ‘ONGKI’ ini! I swear this is really delicious!! Keripik pisang terenak yang pernah aku cobain. Pls! Jangan tanya varian mana aja yang enak, karena semua varian rasanya itu enak semua. Ini bener2 honest review dari aku. Aku sampe ga bisa berhenti buat cemilin keripik pisang ongki ini. Kok bisa ya senagih ini rasanya ya Lord. Tunggu apa lagi guys, buruan yukk cobain dan rasain sendiri sebetapa addictnya cemilan satu ini 🤩
.
.
.
Where to buy : @fat.foodiee_ 
Product Price : Idr 20k (Approx)
.
.
.
.
#banana #bananachips #chips #snack #food #foodie  #foodlover #foodblogger #foodheaven #foodtruck #mukbang #mukbangasmr #mukbangvideo #asmr #asmreating #asmreatingsounds
Aku tuh ga tau lagi mesti gimana jelasin rasa enaknya banana chips dari ‘ONGKI’ ini! I swear this is really delicious!! Keripik pisang terenak yang pernah aku cobain. Pls! Jangan tanya varian mana aja yang enak, karena semua varian rasanya itu enak semua. Ini bener2 honest review dari aku. Aku sampe ga bisa berhenti buat cemilin keripik pisang ongki ini. Kok bisa ya senagih ini rasanya ya Lord. Tunggu apa lagi guys, buruan yukk cobain dan rasain sendiri sebetapa addictnya cemilan satu ini 🤩
.
.
.
Where to buy : @fat.foodiee_
Product Price : Idr 20k (Approx)
.
.
.
.
#banana #bananachips #chips #snack #food #foodie #foodlover #foodblogger #foodheaven #foodtruck #mukbang #mukbangasmr #mukbangvideo #asmr #asmreating #asmreatingsounds
We all love starting our day off with oats - the ultimate traditional breakfast option.⁣
⁣
Top it with your favourite FRÜZO fruit and add more flavour to your life. ⁣
⁣
#FRÜZOFruit
We all love starting our day off with oats - the ultimate traditional breakfast option.⁣

Top it with your favourite FRÜZO fruit and add more flavour to your life. ⁣

#FRÜZOFruit
Torta de banana 🍌🍌
Amamos 🥰💖 Aos poucos a gente aprende, só não devemos desistir.😉😘
🍌
🍌
#tortadebanana #deliciadodia #donadecasasimples #euamocozinhar #blogueirasdolarof #donasdecasareunidas #banana #bolo
Torta de banana 🍌🍌
Amamos 🥰💖 Aos poucos a gente aprende, só não devemos desistir.😉😘
🍌
🍌
#tortadebanana #deliciadodia #donadecasasimples #euamocozinhar #blogueirasdolarof #donasdecasareunidas #banana #bolo
Nah kenalin nih ada makanan baru, yaitu ubi nugget, perpaduan manisnnya ubi dengan tepung roti yang renyah ditambah topping pilihan yang terbaik, membuat kalian ketagihan untuk mencobanya, selain tinggi karbohidrat yang bisa membuat kalian kenyang, ubi ini pun mempunya kaya akan nutrisi seperti vitamin C, vitamin B kompleks dan juga fosfor yang baik bagi tubuh kalian
.
.
.
1 porsi Ubi Nugget ini mempunyai isi 10 pcs dengan topping dengan rasa khas teh matcha yang harum, berpadu dengan kerenyahan ubi nugget dan kelembutan rasa ubi nugget di dalamnya. Membuat ingin menikmati ubi nugget anasuki sampai gigitan terakhir
.
.
.
Kalian bisa pesan produk kami melalui GoFood atau GrabFood dan cari Anasuki Nugget, tertarik coba ? yuk langsung pesan saja dan coba camilan mengeyangkan ini .
.
.
Customer Care : anasukifood@gmail.com
Gofood/ Grabfood : Anasuki .
.
.
#anasuki #anasukinugget #anasukinuggets #nugget #pisang #pisanggeprek #banana #bananajadoel #ubi #ubinugget #pisang #pisangnugget #gofood #grabfood #gofoodinaja #grabfoodinaja #kulinercimahi #kulinerbandung #cimahi banget #bandungbanget #food #dessert #sweets #kekinian #cemilan #murah #enak #topping #explorebandung #explorecimahi
Nah kenalin nih ada makanan baru, yaitu ubi nugget, perpaduan manisnnya ubi dengan tepung roti yang renyah ditambah topping pilihan yang terbaik, membuat kalian ketagihan untuk mencobanya, selain tinggi karbohidrat yang bisa membuat kalian kenyang, ubi ini pun mempunya kaya akan nutrisi seperti vitamin C, vitamin B kompleks dan juga fosfor yang baik bagi tubuh kalian
.
.
.
1 porsi Ubi Nugget ini mempunyai isi 10 pcs dengan topping dengan rasa khas teh matcha yang harum, berpadu dengan kerenyahan ubi nugget dan kelembutan rasa ubi nugget di dalamnya. Membuat ingin menikmati ubi nugget anasuki sampai gigitan terakhir
.
.
.
Kalian bisa pesan produk kami melalui GoFood atau GrabFood dan cari Anasuki Nugget, tertarik coba ? yuk langsung pesan saja dan coba camilan mengeyangkan ini .
.
.
Customer Care : anasukifood@gmail.com
Gofood/ Grabfood : Anasuki .
.
.
#anasuki #anasukinugget #anasukinuggets #nugget #pisang #pisanggeprek #banana #bananajadoel #ubi #ubinugget #pisang #pisangnugget #gofood #grabfood #gofoodinaja #grabfoodinaja #kulinercimahi #kulinerbandung #cimahi banget #bandungbanget #food #dessert #sweets #kekinian #cemilan #murah #enak #topping #explorebandung #explorecimahi
PENGGEMAR MINION WAJIB PUNYA!!!
Dapatkan case imut minion disini!
Bisa desian sesukamu juga gratis tambah nama.
Kualitas High Quality tidak mudah terkelupas.
Design katalog bisa di pake di hape apapun.
Garansi 3x return jika barang cacat.
.
.
Yuks langsung tanya ke admin kita ➡️➡️ (WA) 085-9000-69-200
. #banana #minionslucu #casingimut
PENGGEMAR MINION WAJIB PUNYA!!!
Dapatkan case imut minion disini!
Bisa desian sesukamu juga gratis tambah nama.
Kualitas High Quality tidak mudah terkelupas.
Design katalog bisa di pake di hape apapun.
Garansi 3x return jika barang cacat.
.
.
Yuks langsung tanya ke admin kita ➡️➡️ (WA) 085-9000-69-200
. #banana #minionslucu #casingimut
Strawberry banana gains smoothie!

#grow #likeaplant #greenthumb #fitness #motivation #bodybuilding #igdaily #nutrition #smoothie #strawberry #banana #myprotein
20 ingredients smoothie ❤ my own brkfst recipe.. 😋😇 #smoothie .
.
.
.#healthyrecipes #proteinsource #dryfruitsandnuts #banana #blackgrapes 
#chiaseeds  #flaxseeds 
Take dry fruits n nuts of ur choice .. sunflwr seeds chia seeds sesame seeds  flax seeds..
Banana n black grapes
Remove seeds frm grapes blend all ingredients together with some water ❤❤❤ #love
20 ingredients smoothie ❤ my own brkfst recipe.. 😋😇 #smoothie .
.
.
.#healthyrecipes #proteinsource #dryfruitsandnuts #banana #blackgrapes
#chiaseeds #flaxseeds
Take dry fruits n nuts of ur choice .. sunflwr seeds chia seeds sesame seeds flax seeds..
Banana n black grapes
Remove seeds frm grapes blend all ingredients together with some water ❤❤❤ #love
7 meses da Eva 
Tema Banana 🍌🐒💕
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Faça já a sua reserva 📞 (85)987923788 
#macaco #banana #decoração #mesversario
7 meses da Eva
Tema Banana 🍌🐒💕
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Faça já a sua reserva 📞 (85)987923788
#macaco #banana #decoração #mesversario
When excellence  of craftsmanship and lacquering  outshines  the warm glow.. .
#handmade #natural shellac #lacquered #banana  fibre paper # design exploration
When excellence of craftsmanship and lacquering outshines the warm glow.. .
#handmade #natural shellac #lacquered #banana fibre paper # design exploration
Día 66: tétrico
.
.
.
.
.
#burroshrek #shrek #burro #shrekmemes #memesespañol #tétrico #ayuda #likes #porfa #huevofrito #lamismafoto #dankmemes #lmfd #instagram #insta #hashtag #banana #instamemes #instagood #xd #funnymemes #shitpost #nosequeotrohashtagponerxd
#Banana & #Strawberry #MilkShake w/ #WhippedCream | Always taste better when you make it yourself | #Summertime #Beverage #Food #NYC #NewYork
#Banana & #Strawberry #MilkShake w/ #WhippedCream | Always taste better when you make it yourself | #Summertime #Beverage #Food #NYC #NewYork
Breakfast these days! I make my smoothie with a banana 🍌 and some frozen strawberries 🍓 #protein #protienshake #smoothie #weightloss #lowcarb #keto #breakfast #strawberry #banana #weightlossjourney #healthysmoothies #slimfastketo #slimfast #healthymom #healthybreakfast
Breakfast these days! I make my smoothie with a banana 🍌 and some frozen strawberries 🍓 #protein #protienshake #smoothie #weightloss #lowcarb #keto #breakfast #strawberry #banana #weightlossjourney #healthysmoothies #slimfastketo #slimfast #healthymom #healthybreakfast
My very first post on Instagram: Banana Rex - A kind of prehistoric fruit

#firstpost #banana #dinosaur #tyrannosaurusrex #trex #illustration #art #artoninstagram #pet #weird #creature #drawing #doodle #dessin #montreal #popart
My very first post on Instagram: Banana Rex - A kind of prehistoric fruit

#firstpost #banana #dinosaur #tyrannosaurusrex #trex #illustration #art #artoninstagram #pet #weird #creature #drawing #doodle #dessin #montreal #popart
#big #banana #or #tiny #ape #whatdoyouthink .
.
.
#illustration #orange #monkey #blue #yellow
Pensando em tomar um cafezinho?☕ que tal um pedaço de bolo para acompanhar?#Banana&aveia ou #Fuba &erva doce 🍰😍
Pensando em tomar um cafezinho?☕ que tal um pedaço de bolo para acompanhar?#Banana&aveia ou #Fuba &erva doce 🍰😍
Trying to make the contents of our pantry stretch, so alas! Chocolate Peanut Butter Banana Baked Oatmeal. 😋 #food #foodphotography #foodie #foodstagram #foodlover #foodsofinstagram #peanutbutter #chocolate #banana #oatmeal #momsofinstagram #momlife #momstyle #breakfast #baking #thisisthirtyone #thewonderyears
Trying to make the contents of our pantry stretch, so alas! Chocolate Peanut Butter Banana Baked Oatmeal. 😋 #food #foodphotography #foodie #foodstagram #foodlover #foodsofinstagram #peanutbutter #chocolate #banana #oatmeal #momsofinstagram #momlife #momstyle #breakfast #baking #thisisthirtyone #thewonderyears
Mango + Banana + Oat milk smoothie 🥭🍌
Mango + Banana + Oat milk smoothie 🥭🍌
#julyfruits #papaya#banana#dragonfruit
🥑 Avocado Nice-cream 🥑 ⁣
⁣
*Avocado⁣
*Hazelnut milk⁣
*Few drops of Monk Fruit extract⁣
*Half a frozen banana ⁣
⁣
Blend and enjoy 😊 ⁣
⁣
#nicecream #veganicecream #banana #avacado #hazelnutmilk #veganrecipes #veganfood #healthyhabits #healthyfood #rejuvinate #feelgood #vegan #plantbased #noanimalshurt #nodairy #weightloss #loseweịght #conciouseating #healthyhabitswithsadafk #goodfuel
🥑 Avocado Nice-cream 🥑 ⁣

*Avocado⁣
*Hazelnut milk⁣
*Few drops of Monk Fruit extract⁣
*Half a frozen banana ⁣

Blend and enjoy 😊 ⁣

#nicecream #veganicecream #banana #avacado #hazelnutmilk #veganrecipes #veganfood #healthyhabits #healthyfood #rejuvinate #feelgood #vegan #plantbased #noanimalshurt #nodairy #weightloss #loseweịght #conciouseating #healthyhabitswithsadafk #goodfuel
Day 7 - Fruit
#30dayphotochallenge #fruit #banana #grapes #apple #workday #lunchbox
Omg what a cutie! 😍 @pisco_cat
Omg what a cutie! 😍 @pisco_cat
How do I curb my #sugarcravings ? I create my own smoothie at home using frozen fruits and super foods from @thegreentummy 😊 This way, I’m sure that my smoothie is full of nutrients and way healthier than cafe bought drinks. This one contains #kale #cucumber #mango #banana #greekyogurt #almondmilk topped with #greentummy #trailmix to add some crunch. Super yummy and filling. What’s your favorite smoothie recipe? Let me know so I can try them. 😉 #quickandhealthy #fitnessjourney 
#usfitgals  #bbgfitgals #fitgirlvarsity #fitgirlsguide #celebrateeverystep  #healthylifestyle #bbgover30 #bbg #fitbabes #fitnessmotivation #habit #fitness #womenempowerment #yoganewbie #yogaeveryday #yoga #fitness #homeworkout
How do I curb my #sugarcravings ? I create my own smoothie at home using frozen fruits and super foods from @thegreentummy 😊 This way, I’m sure that my smoothie is full of nutrients and way healthier than cafe bought drinks. This one contains #kale #cucumber #mango #banana #greekyogurt #almondmilk topped with #greentummy #trailmix to add some crunch. Super yummy and filling. What’s your favorite smoothie recipe? Let me know so I can try them. 😉 #quickandhealthy #fitnessjourney
#usfitgals #bbgfitgals #fitgirlvarsity #fitgirlsguide #celebrateeverystep #healthylifestyle #bbgover30 #bbg #fitbabes #fitnessmotivation #habit #fitness #womenempowerment #yoganewbie #yogaeveryday #yoga #fitness #homeworkout
#smoothie #smoothielovers #banana #9ja #nigerianfood #summer #summerdrink #healthyfood #healthyrecipes @myitem7deals
Terimakasih @lapeerkupang sudah mampir dan memberikan review ❤️
~
#Repost @lapeerkupang (@get_repost)
・・・
Kali ini mimin mau ngereview jus buah yg baru beberapa hari lalu opening loh
Bisa jadi pilihan kalian disaat haus dan lapar melanda nih
Apalagi di cuaca terik kayak saat ini 🤗
.
Karena mimin emang doyan banget sama si buah pisang, mimin pesannya banayogo berry dan banana dragon
Campuran buah pisang dan yoghurt berry ternyata bikin sensasi manis asem seger di lidah, cocok juga ternyata 👍
Si banana dragonnya juga punya rasa manis dan seger yg pas
Yg mimin suka disini tuh jusnya gak terlalu manis, lebih ke rasa alami buahnya sendiri
.
Kalau kalian mampir ke storenya jangan lupa minta cap yah, tiap pembelian 10x gratis 1 jus buah favorit kalian 😊
.
🍽 Kapingin Kupang @kapingin.kpg
📍 Jl. Samratulangi, Kupang (sebelah Kupang Mart)
💰 Banayogo Berry Rp 15.000, Banana Dragon Rp 10.000
⭐ 4/5
.
#lapeerkupang #wisatakulinerkupang #makanaasikdikupang #kupangfoodies #kupangkuliner #kupangfoodjournal #kupangfoodgram #makandikupang #kapinginkupang #jusbuahkupang #kapinginkpg #jusbuah #banana #yoghurt #berry #buahnaga #pisang #wisatakupang #kupangntt #kupang
Terimakasih @lapeerkupang sudah mampir dan memberikan review ❤️
~
#Repost @lapeerkupang (@get_repost)
・・・
Kali ini mimin mau ngereview jus buah yg baru beberapa hari lalu opening loh
Bisa jadi pilihan kalian disaat haus dan lapar melanda nih
Apalagi di cuaca terik kayak saat ini 🤗
.
Karena mimin emang doyan banget sama si buah pisang, mimin pesannya banayogo berry dan banana dragon
Campuran buah pisang dan yoghurt berry ternyata bikin sensasi manis asem seger di lidah, cocok juga ternyata 👍
Si banana dragonnya juga punya rasa manis dan seger yg pas
Yg mimin suka disini tuh jusnya gak terlalu manis, lebih ke rasa alami buahnya sendiri
.
Kalau kalian mampir ke storenya jangan lupa minta cap yah, tiap pembelian 10x gratis 1 jus buah favorit kalian 😊
.
🍽 Kapingin Kupang @kapingin.kpg
📍 Jl. Samratulangi, Kupang (sebelah Kupang Mart)
💰 Banayogo Berry Rp 15.000, Banana Dragon Rp 10.000
⭐ 4/5
.
#lapeerkupang #wisatakulinerkupang #makanaasikdikupang #kupangfoodies #kupangkuliner #kupangfoodjournal #kupangfoodgram #makandikupang #kapinginkupang #jusbuahkupang #kapinginkpg #jusbuah #banana #yoghurt #berry #buahnaga #pisang #wisatakupang #kupangntt #kupang
Buongiorno 😘 come procedere la vostra settimana? La mia alla grande 😍 Bali è fantastica!!
Questa è stata la mia #colazione di oggi 😋 #uovaincamicia con #panetostato, #ananas, #anguria e baby #banana + #caffè e #succodarancia 🔝🔝
#breakfasttime #breakfast #healthybreakfast #diet #foodblogger
Buongiorno 😘 come procedere la vostra settimana? La mia alla grande 😍 Bali è fantastica!!
Questa è stata la mia #colazione di oggi 😋 #uovaincamicia con #panetostato, #ananas, #anguria e baby #banana + #caffè e #succodarancia 🔝🔝
#breakfasttime #breakfast #healthybreakfast #diet #foodblogger
I got a treat for running errands 😍#chocolatetorte #icecream #banana #strawberries #blackberries #chocolate #dessert #torte #flourless #espressoicecream #delicious #capturemyjuly2019 #dessert #dessertgram #instadessert
Tuesday lunch. Instant noodles and a banana. Delicious 
#officelunch #lunch #noleftovers #noodles #banana #delicious
Tuesday lunch. Instant noodles and a banana. Delicious
#officelunch #lunch #noleftovers #noodles #banana #delicious
Something’s different. 🧐#gf8wagon #imprezahatch #imprezawagon #wrxwagon #wrxhatch #22bwagon #22b #rallycar #banana #bananacar
🍌🍌🥥เมนูกล้วย..กินคลีน🍌ทั้งนึ่ง..ทั้งอบนำ้ผึ้ง🍌love banana✨✨✨✨✨#banana #vegan #healthylifestyle #healthyeating #healthy #veganfood #food #breakfast #goodmorning #good #yummy #cook #cooking #eat #eatclean #eatrealfood
🍌🍌🥥เมนูกล้วย..กินคลีน🍌ทั้งนึ่ง..ทั้งอบนำ้ผึ้ง🍌love banana✨✨✨✨✨#banana #vegan #healthylifestyle #healthyeating #healthy #veganfood #food #breakfast #goodmorning #good #yummy #cook #cooking #eat #eatclean #eatrealfood
Просто обра
⛔хЕшТеГи⛔
#гачалайфобработка
#гачалайф #ГачаЛайф #гачалайф2 #гача #банан #бананчик #бананы #gachalife2 #gachalife #gacha #banana
Welcoming new member of #aiskrimtonchetpanjang

Black Forest 🍒

Premium 
Chedap
Panjang 23 cm @ 9 inci
Blended with 💖

Nk beli / tempah / order bleh Call / Sms / Wasap 
016-588 1975 
0115-756 6230

#aiskrimtonchetpanjang #milo #chocolate #coklat #greentea #chokichoki #oreo #cadbury #kitkat #tea #sodabandung #blueberry #redbean #strawberry #laici #mango #choclairs #redbean #jelly #durian #cookies #yam #banana #bubblegum #bluecoral #blueice #tehais #tehais #kiwi #nutella #sourplum #peanutbutter
Welcoming new member of #aiskrimtonchetpanjang

Black Forest 🍒

Premium
Chedap
Panjang 23 cm @ 9 inci
Blended with 💖

Nk beli / tempah / order bleh Call / Sms / Wasap
016-588 1975
0115-756 6230

#aiskrimtonchetpanjang #milo #chocolate #coklat #greentea #chokichoki #oreo #cadbury #kitkat #tea #sodabandung #blueberry #redbean #strawberry #laici #mango #choclairs #redbean #jelly #durian #cookies #yam #banana #bubblegum #bluecoral #blueice #tehais #tehais #kiwi #nutella #sourplum #peanutbutter
Banana peeper #banana
Banana peeper #banana
a bunch of bananas (and trying out some new techniques!)
.
.
.
.
.
.
.
.
#art #design #illustration #fruit #banana #yellow #colour #contrast #texture #food #foodillustration #digital
a bunch of bananas (and trying out some new techniques!)
.
.
.
.
.
.
.
.
#art #design #illustration #fruit #banana #yellow #colour #contrast #texture #food #foodillustration #digital
Banana Pastry with Spreaded Cheese and Crushed Almond on top🍰

This Pastry is heaven with Pure Banana taste and it is  so SPONGY so SOFT with a salty TWIST on top of it with spreaded CHEESE also Crushed Almond
.
.
@catcafestudio 
Do visit this cafe who love CATS Alottttttttt as that would be treat for you gyzzzz to spend and have good time with these little ones...But that doesn't mean that Ppl who are not fond of them should not visit this place and enjoy lovely food as they do have sitting outside also ....Very Friendly Staff I must say this👍
.
.
.
#banana#bananapastry#cheese#almond#catcafestudio #Andheri#mumbaichafoodies #foodchainmumbai #mumbaifoodscenes #foodie#foodworld#loveforfood #foodblogger#foodlover#foodgram#foodporn #foodblog #foodphotography #foods #foodstylist #foodgasm #foodstagram #foodtalkindia #foodography #mumbai#traveller#explorer
Banana Pastry with Spreaded Cheese and Crushed Almond on top🍰

This Pastry is heaven with Pure Banana taste and it is so SPONGY so SOFT with a salty TWIST on top of it with spreaded CHEESE also Crushed Almond
.
.
@catcafestudio
Do visit this cafe who love CATS Alottttttttt as that would be treat for you gyzzzz to spend and have good time with these little ones...But that doesn't mean that Ppl who are not fond of them should not visit this place and enjoy lovely food as they do have sitting outside also ....Very Friendly Staff I must say this👍
.
.
.
#banana#bananapastry#cheese#almond#catcafestudio #Andheri#mumbaichafoodies #foodchainmumbai #mumbaifoodscenes #foodie#foodworld#loveforfood #foodblogger#foodlover#foodgram#foodporn #foodblog #foodphotography #foods #foodstylist #foodgasm #foodstagram #foodtalkindia #foodography #mumbai#traveller#explorer
This Hack Is Insane 🤯 I Always Wanted To Learn How To Grow Plants Thank You Life Hacks 👏🏾
-
Make Sure You Follow @haarrrold @haaarrold If Your Viewing For More Videos 🚑🔥💀
-
Credit : LifeHacks ••
#instagram #idea #instagood #tutorial #banana #food #fashion #instablog #yummy #foodporn #videotutorial #explore #love #diy #inspiration #goviral #funny #amazing #cupcake #style #happy #colorful #nice #life #lifehacks #diy #goviral #funnyvideos #wshh #tagafriend #5minutecrafts #fail ••
Tag A Friend In This Video 😂 ! @haarrrold
This Hack Is Insane 🤯 I Always Wanted To Learn How To Grow Plants Thank You Life Hacks 👏🏾
-
Make Sure You Follow @haarrrold @haaarrold If Your Viewing For More Videos 🚑🔥💀
-
Credit : LifeHacks ••
#instagram #idea #instagood #tutorial #banana #food #fashion #instablog #yummy #foodporn #videotutorial #explore #love #diy #inspiration #goviral #funny #amazing #cupcake #style #happy #colorful #nice #life #lifehacks #diy #goviral #funnyvideos #wshh #tagafriend #5minutecrafts #fail ••
Tag A Friend In This Video 😂 ! @haarrrold
Decadent but healthy chocolate chocolate muffins just make everything so good! Best enjoyed warm with a cold glass of almond milk🥛 😋 .
.
.
.
#chocolate #muffin #banana #food #healthy #healthyfood  #healthylifestyle #healthyliving #vegan #veganfood #veganrecipes #vegano #vegans #veganfoodspot #veganfoodporn #veganfoodshare #veganaf #vegansofig #minimalist #minimalism #zerowaste #zerodechet #wastefree #foodporn #foodpornography #foodphotography #foodie #foodies  #plantpowered #plantbased
My human got me a new toy! The best part is, it's so big that it makes a great pillow too 😍
#dog #puppy #banana #newtoy #comfypillow #siberianhusky #husky #huskymix #aussie #australianshepherd #instadog #dogsofinstagram #huskiesofinstagram #aussiesofinstagram #SiberianHusky_feature #carefree_pet #siberianhuskyworld #huskies_corner
Day 2 of Challenge 23. Breakfast is served: Blueberry and Banana Porridge sprinkled with cinnamon 🤤 It looks amazing! Can't wait to dig in 😊
@f45_training_dianella 
@f45_training_challenge 
@f45_training .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#f45fitfam #f45challengefood #f45fit #f45fitness #f45fam #f45challenge #f45training #f45 #f45challengemeal #f45mealplan #health #f45challenge23 #trainhard #nutrition #f45community #f45meals ###porridge #blueberry #delicious #f45challengebreakfast #breakfast #banana #cinnamon #yummy
Day 2 of Challenge 23. Breakfast is served: Blueberry and Banana Porridge sprinkled with cinnamon 🤤 It looks amazing! Can't wait to dig in 😊
@f45_training_dianella
@f45_training_challenge
@f45_training .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#f45fitfam #f45challengefood #f45fit #f45fitness #f45fam #f45challenge #f45training #f45 #f45challengemeal #f45mealplan #health #f45challenge23 #trainhard #nutrition #f45community #f45meals ###porridge #blueberry #delicious #f45challengebreakfast #breakfast #banana #cinnamon #yummy
For God did not give us a spirit of fear but of power and love and self-control. 2 Timothy 1:7 ~

#positivity #encouragement #uplift #empowerment #pray #strength #focus #faith #god #healthymind #enjoy #instagood #orange #banana #healthy #smoothie #happy #foodie #instafood #foodstagram #mystyle #pretty #decor #homedecor #pretty #heart #love #life #girly #home #warrior
Ensalada de frutas #frutas #fruit #watermelon #sandia #melon #banana #banano #mango
Ensalada de frutas #frutas #fruit #watermelon #sandia #melon #banana #banano #mango
Wieża z racuchów. Pachnące latem, chrupiące. Pięknie podane na @official_rosenthal #rosenthaljunto Po prostu pyszka😋zawsze wychodzą, składniki poniżej. ✔️ 1 litr maślanki
✔️ 3 łyżeczki sody oczyszczonej ✔️3 jajka
✔️ok 3 szklanki mąki
✔️2 kg twardych jabłek •
•
•
•
•
#pancakes #pancake #racuchy #racuchyzjabłkami #pancakeday #proteinpancakes #crepes #breakfast #brunch #rasberries #banana #blueberries #waffles
Wieża z racuchów. Pachnące latem, chrupiące. Pięknie podane na @official_rosenthal #rosenthaljunto Po prostu pyszka😋zawsze wychodzą, składniki poniżej. ✔️ 1 litr maślanki
✔️ 3 łyżeczki sody oczyszczonej ✔️3 jajka
✔️ok 3 szklanki mąki
✔️2 kg twardych jabłek •




#pancakes #pancake #racuchy #racuchyzjabłkami #pancakeday #proteinpancakes #crepes #breakfast #brunch #rasberries #banana #blueberries #waffles
Going #vegan for the next thirty minutes. Wish me luck! Update to follow🥦🥗☘️🌿🌵 #fruit #banana #thirtyminutes #veg #veglife #veggram #savethebees #cleantheseas #plantmoretrees #enviro #climatechange #motherearth
Going #vegan for the next thirty minutes. Wish me luck! Update to follow🥦🥗☘️🌿🌵 #fruit #banana #thirtyminutes #veg #veglife #veggram #savethebees #cleantheseas #plantmoretrees #enviro #climatechange #motherearth
..
.
Mager bukan jadi alasan untuk gak nyemil kan guys? Ehehe
.
Daripada diem diem gajelas dan males malesan, lebih asik me-time bareng Browqies 🤗
.
Cek di grabfood kami untuk menu menu desert yang super duper yummy~
.
.
.
Cek Bio Untuk Info Pemesanan 😍
.
#browqies #brownies #brownieslumer #brownieslumermalang #browqiesmalang #brownieslover #browniesbanana #banana #bananacake
..
.
Mager bukan jadi alasan untuk gak nyemil kan guys? Ehehe
.
Daripada diem diem gajelas dan males malesan, lebih asik me-time bareng Browqies 🤗
.
Cek di grabfood kami untuk menu menu desert yang super duper yummy~
.
.
.
Cek Bio Untuk Info Pemesanan 😍
.
#browqies #brownies #brownieslumer #brownieslumermalang #browqiesmalang #brownieslover #browniesbanana #banana #bananacake
SEMANA DE OFERTAS!!
Llévate este combo a solo $10.00 🔥🔥🔥 La Línea Bomba de Vitaminas con Banana, posee una fórmula con ingredientes ricos en nutrientes poderosos, que auxilian en el crecimiento del cabello con un toque especial, la Banana. Su pelo más fuerte y lleno de brillo, todo lo que usted necesita. Y ni les menciono su irresistible aroma😍 Que esperas para llevarte este súper producto! Recuerda que nunca esta de mas consentirte! 💁🏻‍♀️💆🏻‍♀️ #inlove #ohmyhairpty #haircare #curly #hairgoals #selflove #banana #oferta
SEMANA DE OFERTAS!!
Llévate este combo a solo $10.00 🔥🔥🔥 La Línea Bomba de Vitaminas con Banana, posee una fórmula con ingredientes ricos en nutrientes poderosos, que auxilian en el crecimiento del cabello con un toque especial, la Banana. Su pelo más fuerte y lleno de brillo, todo lo que usted necesita. Y ni les menciono su irresistible aroma😍 Que esperas para llevarte este súper producto! Recuerda que nunca esta de mas consentirte! 💁🏻‍♀️💆🏻‍♀️ #inlove #ohmyhairpty #haircare #curly #hairgoals #selflove #banana #oferta
#banana pancakes
#banana pancakes
#cats #ginger #gingercats #bignerdyglasses #frecklenose #manny #banana #nomum #nomorepics #pawlease #summer #redshirt #yayme #lovekitties
One day i hate this piece then next minute i love it again, finally  fitted  side skirt  extensions. Next  is find wheels i like and dial in the ride height to sute.
.
.
.
#divineclique #freshbits #newparts #divineclique #skuzgang #slammed #unit #touge #japstyle #debadged #derv #banana #squaddeep #gangshit  #hatchgang #gangbits #gxng #clique #forza #bodykit #fibreglass #panther #dontcopyme #panther #sendmemes #tõge #rollingcoal #static #midnightricer #nightrunners  #squadgarage
One day i hate this piece then next minute i love it again, finally fitted side skirt extensions. Next is find wheels i like and dial in the ride height to sute.
.
.
.
#divineclique #freshbits #newparts #divineclique #skuzgang #slammed #unit #touge #japstyle #debadged #derv #banana #squaddeep #gangshit #hatchgang #gangbits #gxng #clique #forza #bodykit #fibreglass #panther #dontcopyme #panther #sendmemes #tõge #rollingcoal #static #midnightricer #nightrunners #squadgarage
Toda segunda é dia de feira. 
Venha conhecer!
Rua Humberto Milanesi Junior,  508, Jd Paraíso II (proximo ao Panda)

Toda segunda-feira das 18h30 às 20h30

#semagrotoxicos 
#alimentacaosaudavel 
#hortaemcasa 
#horta
#sitiojaribara 
#semveneno 
#banana 
#berinjela 
#alface
#ovocaipira
Toda segunda é dia de feira.
Venha conhecer!
Rua Humberto Milanesi Junior, 508, Jd Paraíso II (proximo ao Panda)

Toda segunda-feira das 18h30 às 20h30

#semagrotoxicos
#alimentacaosaudavel
#hortaemcasa
#horta
#sitiojaribara
#semveneno
#banana
#berinjela
#alface
#ovocaipira
Here's my finished every for the #toddnauckartchallenge , #flash and a #trashcan . This was alot of fun and I can't wait for the next one. These challenges have definitely got me thinking outside the box and I feel like they're a good exercise in creativity. Let me know what you think. 
#sketch #art #illustration #traditionalart #comics #comicart #fanart #theflash #grantgustin #ezramiller #cw #dccomics #dceu #dc #barryallen #wallywest #running #runbarryrun #run #banana #fall #copicmarkers #prismacolor #copic #artistsoninstagram @toddnauck
Here's my finished every for the #toddnauckartchallenge , #flash and a #trashcan . This was alot of fun and I can't wait for the next one. These challenges have definitely got me thinking outside the box and I feel like they're a good exercise in creativity. Let me know what you think.
#sketch #art #illustration #traditionalart #comics #comicart #fanart #theflash #grantgustin #ezramiller #cw #dccomics #dceu #dc #barryallen #wallywest #running #runbarryrun #run #banana #fall #copicmarkers #prismacolor #copic #artistsoninstagram @toddnauck
You want your sunbum with or without water? 🌊💦 #ShowUsYourBum #TrustTheBum 
@sunbum
You want your sunbum with or without water? 🌊💦 #ShowUsYourBum #TrustTheBum
@sunbum
Fauvism is the new realism! #art #fauvism #firstpost #BANANA #creative
Fauvism is the new realism! #art #fauvism #firstpost #BANANA #creative
When you have 2 #ripebananas what do you do? #bake #chocolate #banana #walnut #muffins #nomonkeyingaround
When you have 2 #ripebananas what do you do? #bake #chocolate #banana #walnut #muffins #nomonkeyingaround
#fish #avocado #rice #Beans #tomato #cucumber #banana 
Enviar comentarios

Historial

Guardadas

Comunidad
#fish #avocado #rice #Beans #tomato #cucumber #banana
Enviar comentarios

Historial

Guardadas

Comunidad
Coconut yogurt with berries,banana and almond cookies🍪
#vegan#yogurt#coconut#coconutyogurt#berries#banana#almond#cookies
Coconut yogurt with berries,banana and almond cookies🍪
#vegan#yogurt#coconut#coconutyogurt#berries#banana#almond#cookies
Honey caramelised apple & banana cake - brought half to work for morning tea #merryeatmerrydrinkmerrybe #honey #caramalised #apple #banana #cake #homebaked #slicedandtoasted #morningtea #work
Honey caramelised apple & banana cake - brought half to work for morning tea #merryeatmerrydrinkmerrybe #honey #caramalised #apple #banana #cake #homebaked #slicedandtoasted #morningtea #work
I love seeing the way Coral Glow and Banana ball pythons' freckles develop as they age. Coral Glow and Banana were both proven to be the same gene by two different breeders but their bloodlines give them slightly different colors. Which is your favorite?
I love seeing the way Coral Glow and Banana ball pythons' freckles develop as they age. Coral Glow and Banana were both proven to be the same gene by two different breeders but their bloodlines give them slightly different colors. Which is your favorite?
I created an abomination. Here I present an embroidery version of “Cat No Banana.” This nightmare is available for £35, if anyone wants him, just dm me.
_
#catnobanana #banana #cat #catmemes #embroidery #embroideryart #bananaembroidery #bananaart #catart #fiberart #fibreart #sewing #stitching #memes #catembroidery #embroideryhoop #art #fineart #lineart #embroiderymemes #artmemes
I created an abomination. Here I present an embroidery version of “Cat No Banana.” This nightmare is available for £35, if anyone wants him, just dm me.
_
#catnobanana #banana #cat #catmemes #embroidery #embroideryart #bananaembroidery #bananaart #catart #fiberart #fibreart #sewing #stitching #memes #catembroidery #embroideryhoop #art #fineart #lineart #embroiderymemes #artmemes
🤤🤤🤤🤤FERGUSO BANANA CHIPS
.
Green Thai Tea
.
Yakin ga ketagihan???? 🤤🤤🤤🤤
.
.
Ditunggu yah Ordernya !!!!
.
.
DM aja langsung ke Instagram @ferguso.snacks atau @san_ihsan93 .
Atau Whatsapp ke 0857-1730-3000
.
.
#ferguso #banana #bananachips #cemilanenak #cemilanmurah #cemilatsehat #cemilankekinian #cemilanhits #cimahi #infocimahi #cimahihits #reseller #resellercommunity #resellersquad
🤤🤤🤤🤤FERGUSO BANANA CHIPS
.
Green Thai Tea
.
Yakin ga ketagihan???? 🤤🤤🤤🤤
.
.
Ditunggu yah Ordernya !!!!
.
.
DM aja langsung ke Instagram @ferguso.snacks atau @san_ihsan93 .
Atau Whatsapp ke 0857-1730-3000
.
.
#ferguso #banana #bananachips #cemilanenak #cemilanmurah #cemilatsehat #cemilankekinian #cemilanhits #cimahi #infocimahi #cimahihits #reseller #resellercommunity #resellersquad
Breakfast in a cup. #phuket #thailand #smoothie #banana & #mango
Breakfast in a cup. #phuket #thailand #smoothie #banana & #mango
ตากะยายมาฝากร้านต้วยนะจ้าววว😊
🍰🍮🥞🧁🍞🥐🍩🍰
#banana Bakery 
#ขนมบ้านผู้การ
ตากะยายมาฝากร้านต้วยนะจ้าววว😊
🍰🍮🥞🧁🍞🥐🍩🍰
#banana Bakery
#ขนมบ้านผู้การ
🤤🤤🤤🤤FERGUSO BANANA CHIPS
.
Green Thai Tea
.
Yakin ga ketagihan???? 🤤🤤🤤🤤
.
.
Ditunggu yah Ordernya !!!!
.
.
DM aja langsung ke Instagram @ferguso.snacks atau @san_ihsan93 .
Atau Whatsapp ke 0857-1730-3000
.
.
#ferguso #banana #bananachips #cemilanenak #cemilanmurah #cemilatsehat #cemilankekinian #cemilanhits #cimahi #infocimahi #cimahihits #reseller #resellercommunity #resellersquad
🤤🤤🤤🤤FERGUSO BANANA CHIPS
.
Green Thai Tea
.
Yakin ga ketagihan???? 🤤🤤🤤🤤
.
.
Ditunggu yah Ordernya !!!!
.
.
DM aja langsung ke Instagram @ferguso.snacks atau @san_ihsan93 .
Atau Whatsapp ke 0857-1730-3000
.
.
#ferguso #banana #bananachips #cemilanenak #cemilanmurah #cemilatsehat #cemilankekinian #cemilanhits #cimahi #infocimahi #cimahihits #reseller #resellercommunity #resellersquad
Today was a rough day, so I’d thought I’d try something new. Josephine and I went to Edley’s BBQ. It’s really good, especially the banana pudding.
Today was a rough day, so I’d thought I’d try something new. Josephine and I went to Edley’s BBQ. It’s really good, especially the banana pudding.
“Trying to be healthy” lunch for me today💚
⠀
길지만 읽어주세용ㅠㅠ
⠀
사실 얼마전에 위염과 위경련 그리고 배아픔때문에 엄청나게 힘들었었어요.
⠀
최근에 제가 폭식을 심하게 했는데, 불닭볶음면에 꽂혀서 일주일에 세번은 점심으로 불닭볶음면에 치즈랑 가래떡 추가하고 매우니까 오이랑 제일 큰 잔에 아이스커피를 들이 붓고, 저녁엔 배불리 먹고 콘플레이크 두 그릇 먹고나서 커피랑 쿠키까지 다 클리어 하고 늦은 밤엔 야식까지...
초반엔 안그랬는데 어느 순간부터 위경련이 오더니 토하기 직전까지 가고 뭐만 먹으면 배가 아프더라구요...😢 몸무게도 50.3kg로 인생 몸무게 찍었구요 (저는 키 164에 몸무게가 45에서 아프면 44 좀 많이 먹으면 46 되는 사람이였어요).
⠀
남편은 제가 워낙 먹는걸 좋아하다 보니 옆에서 제가 좋아하는 모습때문에 말릴 생각조차도 못했고 오히려 제가 뭐 먹고싶다고 하면 바로 사러가자고 할 정도였고 제가 많이 먹을때마다 살 엄청 찌면 어떡하냐고 할때에도 지금도 예쁘고 살이 쪄도 자기 눈엔 제일 예쁘니까 먹고싶은거 있으면 바로 얘기하라구, 그럼 바로 먹으러 가자고 했었은데 제가 아프고 난 뒤부터는 옆에서 저를 자제 시켜줘요😂 외식할때도 저는 골고루 많이 시키는거 좋아하는데 (음식이 남으면 남는거지라는 마인드) 이제는 최대한 딱 배 찰 만큼의 양만 시키려고 노력하는 중이구요 (디저트는 꼭 먹어서 디저트까지 먹으려면 식사를 배부르게 하면 안되니까 ㅜ)
⠀
과식 안하시는 분들 많으시겠지만... 저처럼 먹는거 좋아하고, 특히 유제품이랑 빵 고기 좋아하는 분들 너무 많이 먹지 마세요.. 몸이 아파와요.. ㅜㅜㅜ 한심할 정도로 많이 먹었어요... 이게 한번 많이 먹다보니까 점점 더 심해져서 엄청나게 배부르지 않은 이상 계속 음식을 원해요.
⠀
참고로 저는 다이어트를 하기위에 샐러드를 먹는게 아니라 몸에 건강한거 많이 섭취하려고 골고루 넣어서 먹을 수 있는 샐러드 먹는거에요. 식빵 토스트해서 샌드위치로 먹고싶지만 요즘 안좋게 먹으면 바로 배가 아파와서 최대한 밀가루도 안먹으려고 노력중이에요 ㅠㅠ 저녁엔 흰쌀밥을 먹어야 하니까요😏🍚
그래서 저는 샐러드 양도 많이하고 드레싱도 넣고 배불리 먹어요. 저는 뼈가 가늘고 살이 쪄도 밖으로 보이지 않는 부위들만 쪄서 티가 잘 안나는 것 같아요. 제가 살면서 제일 몸무게 많이 나간다구 하면 안믿으시는 분들이 많아서 ㅜㅜ
어찌되었든 저는 살 빼는 목적이 아니라 제 장과 위가 깨끗해지기 위해서 먹는 샐러드이니 말랐는데 왜 살빼냐 다이어트 하냐 이런말 댓글에 쓰지 말아주세요ㅜㅜ 점심은 이렇게 먹고 오후 간식은 초코 아이스크림이니까요🍨 (아이스크림도 쪼금만 먹을게요...배 안아프기전까디만..)
⠀
#미아내 #내위와장
⠀
#salad #cabbage #kale #spinach #avocado #egg #tomato #kumara #cucumber #tegelchicken
#greekyogurt #driedcranberries #almond #banana #cashews #blackchiaseeds ⠀
“Trying to be healthy” lunch for me today💚

길지만 읽어주세용ㅠㅠ

사실 얼마전에 위염과 위경련 그리고 배아픔때문에 엄청나게 힘들었었어요.

최근에 제가 폭식을 심하게 했는데, 불닭볶음면에 꽂혀서 일주일에 세번은 점심으로 불닭볶음면에 치즈랑 가래떡 추가하고 매우니까 오이랑 제일 큰 잔에 아이스커피를 들이 붓고, 저녁엔 배불리 먹고 콘플레이크 두 그릇 먹고나서 커피랑 쿠키까지 다 클리어 하고 늦은 밤엔 야식까지...
초반엔 안그랬는데 어느 순간부터 위경련이 오더니 토하기 직전까지 가고 뭐만 먹으면 배가 아프더라구요...😢 몸무게도 50.3kg로 인생 몸무게 찍었구요 (저는 키 164에 몸무게가 45에서 아프면 44 좀 많이 먹으면 46 되는 사람이였어요).

남편은 제가 워낙 먹는걸 좋아하다 보니 옆에서 제가 좋아하는 모습때문에 말릴 생각조차도 못했고 오히려 제가 뭐 먹고싶다고 하면 바로 사러가자고 할 정도였고 제가 많이 먹을때마다 살 엄청 찌면 어떡하냐고 할때에도 지금도 예쁘고 살이 쪄도 자기 눈엔 제일 예쁘니까 먹고싶은거 있으면 바로 얘기하라구, 그럼 바로 먹으러 가자고 했었은데 제가 아프고 난 뒤부터는 옆에서 저를 자제 시켜줘요😂 외식할때도 저는 골고루 많이 시키는거 좋아하는데 (음식이 남으면 남는거지라는 마인드) 이제는 최대한 딱 배 찰 만큼의 양만 시키려고 노력하는 중이구요 (디저트는 꼭 먹어서 디저트까지 먹으려면 식사를 배부르게 하면 안되니까 ㅜ)

과식 안하시는 분들 많으시겠지만... 저처럼 먹는거 좋아하고, 특히 유제품이랑 빵 고기 좋아하는 분들 너무 많이 먹지 마세요.. 몸이 아파와요.. ㅜㅜㅜ 한심할 정도로 많이 먹었어요... 이게 한번 많이 먹다보니까 점점 더 심해져서 엄청나게 배부르지 않은 이상 계속 음식을 원해요.

참고로 저는 다이어트를 하기위에 샐러드를 먹는게 아니라 몸에 건강한거 많이 섭취하려고 골고루 넣어서 먹을 수 있는 샐러드 먹는거에요. 식빵 토스트해서 샌드위치로 먹고싶지만 요즘 안좋게 먹으면 바로 배가 아파와서 최대한 밀가루도 안먹으려고 노력중이에요 ㅠㅠ 저녁엔 흰쌀밥을 먹어야 하니까요😏🍚
그래서 저는 샐러드 양도 많이하고 드레싱도 넣고 배불리 먹어요. 저는 뼈가 가늘고 살이 쪄도 밖으로 보이지 않는 부위들만 쪄서 티가 잘 안나는 것 같아요. 제가 살면서 제일 몸무게 많이 나간다구 하면 안믿으시는 분들이 많아서 ㅜㅜ
어찌되었든 저는 살 빼는 목적이 아니라 제 장과 위가 깨끗해지기 위해서 먹는 샐러드이니 말랐는데 왜 살빼냐 다이어트 하냐 이런말 댓글에 쓰지 말아주세요ㅜㅜ 점심은 이렇게 먹고 오후 간식은 초코 아이스크림이니까요🍨 (아이스크림도 쪼금만 먹을게요...배 안아프기전까디만..)

#미아내 #내위와장

#salad #cabbage #kale #spinach #avocado #egg #tomato #kumara #cucumber #tegelchicken
#greekyogurt #driedcranberries #almond #banana #cashews #blackchiaseeds
Desayuno veraniego/ tropical, aunque haga frío... #HomeMade #Breakfast #Desayuno #Palmeras #Matcha #Banana #Kiwi #PalmTrees #MatchaLover #Food #Foodie #Yummy #Green #Tropic #Verano #Summer #FoodieLife #ILoveDF #FoodLover #Spicollective #Cdmx_Oficial #Healthy #Saludable #CDMX #VisualAmbassadors #UrbanPhotography #ILoveDF #MyFeatureShoot #Raw_Featured #Indoors #Portra400

Feedmind is investigator of posts from social media.